Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej på er!!
 
Så var det måndag igen, meeeen röd dag = lediga från jobb och skola. Skönt!! :) Hoppas ni har haft en bra påskhelg. Vi Asarums damer har haft en hyfsat lugn helg, träningsmatch i fredags, ledigt lördag söndag och så är det match i eftermiddag borta mot Westbo.
 
I fredgas var det alltså match mot Broby på konstgräset på IP. Och satan i gatan va varmt det va!! Mamma som satt på läktaren sa att det var "skiiiiiit kallt!" men vi som spelade tyckte att det va skiiiiiit varmt. Långkallingarna åkte av och vår bleka hy bländade allt och alla, ett jäkla elände som Borras sa. Broby kom till IP med 10 spelare, jag och Maja H skulle stått varsin halvlek hos Broby, men Maja fick hoppa in på jobbet så Lollo fick stå istället. Lollo stod hela matchen med Broby. Och inte ville hon vara schysst mot oss (hennes riktiga lagkompisar), hon gjorde några idioträddningar i andra havlek, asså kom igen Lollo??? vi hade kunnat vinna matchen men den slutade 3-3 och vi får vara nöjda med det resultatet. Mindre nöjda med spelet dock....Vi kommer inte igång med vårt spel och slarvar lite för ofta, vi vet att vi kan mycket bättre. Men det är väl det träningsmatcher är till för, att ta det man gör mindre bra och göra det till det bättre. Så det är bara till att jobba vidare de kommande veckorna innan serien drar igång, för då ska allt sitta!! När vi får igång vårt spel så är det rikgtigt bra!! :) KBK!
 
Extra kul var det i fredags att Maja E gör sin första match efter långresan, PLUS att hon kommer in och gör MÅÅÅL! King Maja. 
Laget i fredags:
Hanna
Niki Frida O Elin A Sanna
Grüner Jennie Isak Fia Borras 
Vilma O
 
Bänken: Maja E Mathilda Love Hanna T
Broby: Lollo ;D
 
Idag är det bortamatch mot Westbo kl 16,00. Kör hårt tjejer!! Lycka till :)
 
Ha en bra dag allihopa! :) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: