Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Onsdag

Kategori: Allmänt

God morgon! :) 
 
Igår var det dags för första onsdagsträningen på IP. Vi har ju hållt oss i Möllegårdens idrottshall dom andra onsdagarna. (gött att slippa fysen, eller?!? ;) ) 
Våra herrar brukar vanligtvis träna på onsdagar på IP, men har nu slutat med det. Så vi passade på att ta deras träningstid. Hällaryds herrlag tänkte detsamma, vi bokade genom klubben och hällaryd genom kommunen. Men en varsin planhalva kan man ju ha såklart. MEN Asarums P17 (tror jag) skulle träna samtidigt på ena halvan av planen... men tränarna löste det, p17 ena sidan, hällaryd på andra och vi brudar i mitten. Jag tycker att tjejerna va jävligt snabba på snabbheten, kan det ha varit p.g.a. att dom var omringade av boys? Borde träna lite så oftare ;) 
 
-Gina blev träningens offer, hon hade det inte lätt igår. Blev bombad med bollar, stämplad över hela kroppen, kittlad och jagad. (allt detta innan träningen) hon försökte ge igen men det gick ju sådär...fortsätt kämpa Gina, vi tror på dig! 
- När vi spelade var det många bollar som rann ut där Tomas stod. Orsak: han va för lik oss tjejer (?), 
- Efter att man har fyllt 20 så går det bara utför. Förr när man var ung så va man riktigt vig, nu är man lika vig som ett kylskåp. 
- Johne sköt bollen så jävla snyggt i krysset (otagbart för Hanna), Gina gör likadant, även den jävligt snygg! (Otagbart för Lollo) ;)
- Borras hade gjort en spraytan några timmar innan träningen, efter träningen skulle hon bara tvätta sig lite under armarna vilket resulterade i att allt började rinna av. sååå det var liKa bra att tvätta bort allt. Det var fint så länge det varade Issa! 
- vi  fick reda på en riktigt rolig nyhet På träningen. Berättar här snart ;) hihi
 
Till Gina: Glöm inte att släcka i duschen idag efter dig. puss! 

Kommentarer

  • Gina säger:

    Ja jäklar vad jag fick ta mycket skit idag..
    Men som sagt de kommer komma igen dubbelt så hårt 😏

    2015-04-09 | 09:52:31

Kommentera inlägget här: