Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

PÅSKHELG

Kategori: Allmänt

Hej på er!!
 
Förlåt för dåligt bloggande denna veckan, har haft näsan nedtryckt i skolböckerna.
Veckan som gått har bestått av träningar som vanligt, måndag, tisdag och torsdag. Jag hann inte mer än att komma till träningen i måndags innnan alla började undra hur Malmö va, haha KUL!!! Elin (som faktiskt körde bilen) stannade hemma och var "sjuk" den dagen...t.o.m. mormor frågade hur Malmö va, (hon är en trogen läsare här så Hej på dig mormor, vi ses imorgon!) 
 
Träningarna som har varit tycker jag har varit bra, vi har kört på som vanligt. och hur nice är det inte då att träna när det fortfarande är ljust ute??? Såååå skönt, snart kan vi slänga långkallingarna också :) 
 
Idag efter träningen var det mat som vanligt och Anna bjöd även på efterätt, sån riktigt påsk-efterätt ni vet, med persika och grädde, MAGISK! 
 
Imorgon är det röd dag och vi inleder långhelgen med en träningsmatch. Vi välkomnar Broby (spelar i div 2) till IP, matchen drar igång 14,00. Broby har tyvärr ingen målvkat som kan spela imon så dom får spela med öppen kasse. Så imon gäller det att skjuta!!!!!!!!!!!! Neeeej skämt o sido. Men det stämmer att dom inte har någon målvakt, men vi ville gärna spela imorgon så vi har löst det som så att Broby får låna mig och Maja H en varsin halvlek. Kan bli spännande haha!! 
 
På måndag har vi bortamatch mot Westbo United DFF kl. 00,00 står det i kalendern, men vettitusan om det stämmer asså... återkommer med den rikgita tiden sen ;) 
 
Så vi inleder påskhelgen med en match och avslutar helgen med en match, kommer bli en bra helg!! :) 
och efter påsk får vi äntligen höra vår egna låt!!! som vi längtar! :) 
 
ps. Idag åker Elin j till USA för att hälsa på sissan Jojje, trevlig resa Jönsson och hälsa sissan att vi saknar henne!
 
ha det bra så hörs vi snart igen :) 
 
 
Glad påsk från oss! (förra årets påskfest) :D
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: