Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Seger

Kategori: Allmänt

Det blev en stabil seger mot IFK i seriepremiären med hela 4-0! :) En match där vi är taggade till tusen och vi vet att om vi får igång vårt spel så är vi svårslagna. Vi tar tag i matchen direkt och rullar boll, lite många felpass i första halvlek men blev bättre i andra. Första målet kommer av Vilma Ohnysson som tillsammans med en IFK-spelare krigar om bollen enda in på mållinjen. 1-0 till oss står sIg halvleken ut. I andra fortsätter vi att föra matchen, IFK får mest jaga och kommer inte till några farliga chanser. De hade en period av mitten av andra men Lollo var med och plockade några djupledsbollar. Vilma kommer fri ytterligare en gång och gör inga misstag då heller. Hon slår in den säkert i målvaktens högra hörn. Vi fortsätter att köra på och har många bra anfall. Borre kör ner i kanten på straffområdet och slår in bollen mellan första stoplen och målvakten, 0-3 till AIF!!
I slutet av matchen får vi en hörna, Anna slår den och Frida trycker in bollen i mål med huet! snyggt!
Efter 90 min spel står det 0-4 på tavlan och vi tar med oss tre poäng hem till Asarum. Skönt med seger!!! Bra jobbat av alla!!