Bra helg!

Kategori: Allmänt

Hej på er!!

Så var det måndag igen och på kvällens träning var det glada miner hos alla tjejerna och tränarna (det är det iofs alltid men lite extra då) efter en bra fotbollshelg.
I fredags gästade IFÖ Bromölla IP för en match i div 1. Jag såg tyvärr bara sista 20, men det jag såg var bra. Fick se två fina mål, ett av Matte och ett av Månsson. Att Månsson gör mål hör ju inte till vanligheterna så det var riktigt kul att se ;) Som Jojje sa: hon har varit målsugen hela matchen!!
King månsson!! Matchen slutade 4-0 till AIF, mål av Matte (2), Lisa och Månsson :) Härligt med tre nya poäng.

Igår var det en viktig match för div2 borta mot Emmaboda. En match som där vi ledde med 0-3 men som tillslut slutade 2-3...lite väl spännande kan jag tycka ;)
Såhär skriver Rickard om gårdagens match:

Ännu en match som spelas i svår blåst. Vi har medvind i första halvleken och skapar många målchanser men kan tyvärr inte förvalta dem alla. Emmaboda försöker spela långt från vänsterbacken upp till sina forwards.I 13:e minuten vänder Emma spelet och spelar ut på högerkanten där Annie tar sig in i straffområdet och sätter säkert 0-1. 10 minuter senare spelar Grüner fram Isak på vänsterkanten som tar sig in i straffområdet och får iväg en tåfjutt till 0-2. Vi skapar flera målchanser trots att vi har svårt med Emmabodas tuffa spel på mittplan.Andra halvlek börjar bra och i 55:e minuten spelar Emma fram Isak som tar sig in i straffområdet och dra både backen och målvakten innan hon petar in bollen till 0-3.Efter 0-3 målet tappar vi spelet och Emmaboda vinner fler och fler närkamper. I 61:e minuten gör Emmaboda 1-3 på en hörna.I 77:e får Emmaboda i 2-3 efter en tilltrasslad situation i vårt straffområde. Emmaboda går för kvittering men vi kämpar på och tar jobbet så att vi till slut  kan vinna matchen. Matchenslirare är Isak som springer, kämpar, river och skapar målchanser.Elin och Johanna gör det bra som nygammalt mittbackspar.

Härligt med 6 poäng i helgen brudar!!!! :)