Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Fredag

Kategori: Allmänt

Heeeej på er :D
 
FREEEEEEDAG WIHOOO! Fredagsfikan är nere, fredagsmaten är nere, go musik spelas i hela huset och helgkänslan är på topp! Och vi i AIF har två spännande matcher framför oss i helgen. Underbart! :)
 
Vi börjar med gårdagens träning som drog igång en havltimme tidigare pga att det (tyvärr) är mörkare om kvällarna nu. Innan träningen startar brukar vi alltid kicka lite tillsammans i en ring. Avståndet mellan oss igår var kanske lite väl stort, förklaring på det - det var torsdag, vilket betyder tvättdag. Veckans träningskläder luktar inte super gott på torsdasträningen. (fräscha är vi) 
 
Under veckans träningar har vi varit runt 30 spelare på varje träning, sjukt gött!! Nackdel dock - handen gör ont som fan efter alla high-fives som vi gör efter uppvärmningen, speciellt eftersom många tar i för kung och fosterland när dom ska slå.... Lollo var ensam målvakt igår (jag räknas tydligen inte längre som målvakt, går under namnet släggan fortfarande...) så hon fick välja en kompis som hon skulle göra uppvärmningen med. Gina försökte gömma sig, så hon fick självklart äran att hjälpa Lollo. Att hon aldrig lär sig, man ska bara stå helt still och undvika ögonkontakt med den utvalde, funkar alltid. 
 
Efter uppvärmningen drog vi igång med snabbhet på tre stationer. Så vi delade upp oss i tre gäng, fyra gånger på varje station. På en station skulle man springa i stegen (ett steg i varje) sen skulle man ta sig förbi Anders som stod mellan två pinnar, alltså finta av honom. Att ta sig förbi Anders var nästintill omöjligt. Jag och mitt gäng funderade på att om alla springer samtidigt så kommer han ju aldrig att ha en chans (ja man måste få fuska ibland). Men gänget före oss tänkte samma och gjorde exakt som vi hade tänkt oss. Och det stämmde, Anders hade inte en chans, alla kom förbi utan att bli tagna. Såg sjuuuukt kul ut. När det var vår tur så skippade vi den idéen, vi ville ju inte härma dom andra ;) 
Efter att ha kört alla stationer så trodde vi att vi var klara, men Anders bad oss att ställa upp på en rad på ena kortsidan av femmannaplanen. Alltså ett gäng först, sen fyllde dom två andra gängen på efter. Övningen gick ut på att springa 100% över hela planen fram och tillbaka och sedan fram en gång till och jogga tillbaka. Lite nervösa blev vi som stod och väntade på vår tur, "asså det är match på lördag, ska vi köra värsta löpträningen nu?!" "åh shit nu är det min tur snart, står mellan Lisa och Jennie, kommer aldrig hinna med..." När det var dags för nästa gäng blåste Anders av - vi hade inte mer tid. Alla stod som frågetecken och tänkte "vaaaafan hände nu? varför fick bara ett gäng springa?" Sen slog det oss alla, det gäng som sprang var dom som fuskade på snabbheten. hahaha, kan dom ha!!!! (tur vi andra inte fuskade). Hiiiiimla skojjigt! 
 
Efter lite snabbhet delade vi upp oss på hälften, ena gänget körde en skottövning och det andra gänget övade på crossbollar med vristen. Jag som fortfarande går med brutit finger fick "bara" köra crossbollar, ganska nöjd med det ändå faktsikt. Det är ju såååå kul! (när bollarna går rakt fram och inte snett åt helsike.) Men mot slutet sög det ganska mycket i benen, jobbigt!! Vi avslutade träningen med en halvtimmes tempospel, nice! Micke fick hoppa in i den andra kassen och han får helt klart godkänt. Låg raklång några gånger och räddade bollarna, fattades bara ett leende också så hade han fått MVG!
 
Igår var det Frida Olssons sista träning med laget på ett bra tag :( Efter matchen på lördag flyttar på till Göteborg för studier. Hon kommer dock att fortsätta att vara med på matcherna säsongen ut, så gott som det går. Vi kommer sakna dig som tusan fina Frida!!! Men vi önskar dig all lycka till med studierna i Götet :D 
 
Så hur ser helgen ut för oss då? Jo imorgon väntar en spännande match i div 1. Bussen rullar mot Helsingborg för en match mot Stattena kl 14,00. Tagga brudar!!! :)
På söndag är det hemmamatch för div 2, Ramdala kommer på besök och matchen börjar 15,00 - Välkomna! :)
 
Ha en bra helg alla! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: