Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Onsdag 😎

Kategori: AllmÀnt

Halloj! :) 
 
GĂ„rdagens trĂ€ning var den svettigaste pĂ„ lĂ€nge!!! SjĂ€lva trĂ€ningen var hyfsat lugn, men vĂ€dret var helt sjukt! Kvavt, varmt, klibbigt och Ă€ckligt!! Jag och Jönsson kom fram till att man inte behövde springa för att bli svettig, det rĂ€ckte med att bara stĂ„ helt still sĂ„ rann det pĂ„ ryggen, typ 😎 duschen efter trĂ€ningen var vĂ€lbehövlig kan man ju lugnt sĂ€ga ;) 
 
TrÀningen igÄr dÄ, vi drog igÄng med lite teknik tvÄ och tvÄ. Jag och MÄnsson var ett grymt par. NÀr det var dags för en liiiiten tÀvling - tio direktpass sÄ nÀra varandra som möjligt och sen sÀtta sig ner - gjorde vi allt förutom tio passningar. Anders undrade va tusan vi höll pÄ med, Svar: vet ej ;) 
nÀr det var dags för en övning dÀr man skulle stÄ rygg mot rygg och lÀmna över bollen nere vid fötterna sedan lÀmna över diagonalt över huvudet (svÄrt att förklara xD) blev det lite smÄtt klurigt för mig och MÄnsson. Jag som Àr typ 2 m lÄng och MÄnsson som knappt Àr 1 m hade lite problem, MÄnsson hade behövt en stege för att nÄ upp till bollen ;) men vi löste det bra tillslut ;) haha 
 
NÀr teknikövningarna var klara delade vi upp oss. De som ska spela pÄ lördag i div 1 körde en form av possessionspel med Anders. Vi andra hÀngde med Rickard och körde en snnan form av possession. Tre lag, ett som försvarar och tvÄ lag som ska hÄlla bollen inom laget. 5 i varje lag, men mitt lag var bara 4,5...Jojje rÀknade sig sjÀlv som en halv (hon va tröttis efter matchen) KÀmpa jojje!!! 
 
Dom sista 30 minuterna körde vi inviduell trĂ€ning för första gĂ„ngen. Alla hade fĂ„tt fundera över vad man kĂ€nde att man behövde trĂ€na lite mer pĂ„ och köra dom sista 30. Anders, Hjelmen och Rickard fanns till hjĂ€lp om man behövde :) Det var nĂ„gra som trĂ€nade pĂ„ crossbollar, lite snabbhet, skott, nick, löpning m.m. Det var full rulle pĂ„ planen (och slingan â˜ș) alla tog eget ansvar och gjorde vad dom skulle - gitt Ă€r det tjejer! :) 
 
Idag Àr det trÀning som vanligt pÄ IP, skulle bli mycket spel idag - 11 mot 11, nice! :) 
och efter trÀningen Àr det Àntligen dags igen för Annas underbara mat igen!!!! Som vi har saknat det! :D 
 
Ps. Ni har vÀl bokat in matchen mot Vittsjö i kalendern? Snart Àr det dags!! :) 

Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr: