Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

RBK-AIF

Kategori: Allmänt

Efter en helt fantastisk vårsäsong med inte en enda förlust inledde vi igår äntligen höstsäsongen för div 2. Vi åkte till Ronneby för en spännande match. Tyvärr blev det förlust med 4-1, vilket är surt såklart men ett segertåg kan inte rulla för alltid ;) (skämt o sido!)
jag själv kunde tyvärr inte vara på plats så jag tog idag ett snack med Elle, som igår gjorde sina första 45 min på evigheter!!!! ÄNTLIGEN ELLE! Så glad för din skull!!

Såhär säger Elle om gårdagens match:

första halvleken på evigheter, hur kändes det att få spela och va med på matcher igen?
Magiskt! Att äntligen få vara tillbaka på planen och spela match igen efter ca 1,5 års frånvaro på grund av ljumskproblem så känns det hur bra som helst!

Tyvärr förlust, hur var matchen enligt Dig?
Tycker att vi startar matchen bra och skapar många bra chanser, där vi borde tryckt in något mål. Tyvärr så får vi inte in bollen och istället bjuder vi Ronneby på deras mål och det stod 3-1 i halvlek. Vi visste ju att vi hade varit det bättre laget i första halvlek trots underläge och hade alla möjligheter att vända på resultatet i andra. Tyvärr så faller vi istället in deras spel och det blev mest långbollar från båda lagen i andra halvlek.

Vad beror det på?
I början var vi inte tillräckligt effektiva när det gällde den sista delen av anfallen, att sätta bollen i mål. När vi sedan mest började slå långbollar så kom vi in i ett spel som passar oss mindre bra och hade då svårt att vända på matchen.

Vad kan göras bättre?
Vi behöver bli effektivare och sätta våra chanser, hade vi gjort det i början av denna matcher hade den förmodligen sett helt annorlunda ut. Och det gäller att vi spelar vårt spel och gör det vi är bra på och inte faller in i motståndarnas spel.