Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Seger

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!
 
Ikväll var det dags för div 2 första hemmamatch för höstsäsongen. Älmhults IF stod för kvällens motstånd. Ett lag som alltid är tufft att möta, men idag var vi det bättre laget och gick vinnande ur den (blåsiga) striden med 3-1- Mål av Isak, Jojje och Annie. Underbart tjejer!! Vi som inte spelade hade träning med Anders å vi missade tyvärr lite av matchen. 
 
Vi som inte spelade körde en lätt träning som börjde med att vi snörade på våra snygga joggingskor (förutom Gina som körde på converse...) sedan tog vi två varv på slingan tillsammans, Anders var också med sprang - gitt är det! Efter lite snack om helgens match drog vi igång lite tävlingar. Spel i liten kvadde med en som jagar, det lag som kom först till 50 passningar vann - bäst av tre. Vi gjorde ALLT för att vinna. Jönsson kom på den smarta idén att plocka bort den som jagade med kroppen så dom andra kunde passa ostört. Bra jobbat jönsson, tyvärr fick man inte göra så....men vi vann den rundan iaf ;) 
Nästa tävling var spel med små mål på liten plan, 6 mot 6. MEN man var tvungen att hålla armkrok med en kompis och man fick absolut inte släppa taget!! först till tre mål var det som gällde. haha såg så kul ut när den ena ville dra åt ett håll och den andra ett annat, vi slet och drog i varandra! Men ingen kom till skada, Maja blev av med sin näsa bara :) 
Efter det fick dom tjejerna som ska spela imon sluta den gemensamma träningen. Jag, Lisa (får ej spela imon, avstängd :( ), Jönsson och Issa avslutade träningen med några löp med Anders. Gott jobb!!!
 
Nu laddar vi om batterierna inför morgondagens spännande match mot Vittsjö! :) hoppas vi ses på ip, matchen spelas på konstgräset kl. 19,00. Vi hoppas på mycket folk och bra fotboll :)
 
ps. Grattis till Issa som har kommit på att är man född -00 så fyller man 15 år i år. (hon jobbar på Coop och bad en kille om leg när han skulle köpa energidryck. På leget stod det att han va född -00, Issa kunde inte komma på hur gammal man var då och fick fråga killen om hans ålder istället. Men issa kom på att man är ju såklart 15 då, fast et kom hon på dagen efter ;) bättre sent än aldrig lixom :) )
Heja Issa <3
 
Gott med korv efter träningen 😊😎
Stabilt grepp om bananen 😎 
Härligt tjejer!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: