Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Tack

Kategori: Allmänt

 
Hallå hallå!! 
 
Först vill jag bara börja med att tacka alla som kom och kollade på vår match i Svenska cupen mot Vittsjö, ni är guld värda! Samt ett stort tack till alla som hjälpte till runt omkring och gjorde tisdagskvällen till en härligt fotbollsfest. Nämner inga namn, så har jag inga glömda ;) 
 
Vittsjö vann matchen med 0-3, men tycker absolut inte att dom vann överlägset. Tycker vi ger dom en match och vi försöker spela vårt spel  och skapar några chanser i första. Men i andra halvlek orkar vi tyvärr inte hänga med i deras tempo, så när vi vinner boll orkar vi inte rikgit ställa om. Men vi står emot bra och slutresultatet slutade 0-3. Grattis Vittsjö till segern och fortsatt lycka till! 
Vi i AIF tar med oss mycket positivt från denna matchen och fortsätter köra på i serien! :) 
Mycket kul att sitta på läktaren och kolla på tjejerna när dom spelar. Dom gick in på planen och körde sitt spel och fokuserade inte så mycket på vilka som stod på bortalagets planhalva. Alla tog jobbet för varandra och inga som hängde med huvudena när vi fick en boll i Baken. Bra bra bra! :) 
 
Nu är det match på fredag för div 1 hemma mot IFÖ Bromölla kl 18.45, välkomna! :) 
 
ps. Jag och syrran är INTE tvillingar. Skiljer två år mellan oss och jag är den äldsta, OFC ;) Många som tar fel på oss, bl.a. Familjen Toresten som var lite fundersamma på matchen i tisdags ;) 
 
Karlskrona FF ställde in träningen för att kolla på oss istället, mycket kul att se!!! :) 
Tompa och Eva förbereder matlådor med vår favoritmat - mangokyckling. Men maten var till Vittsjö....lyx!!
Emma Nordhal var riktigt duktig under matchen! :)
Amalia blev matchens lirare, king va hon!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: