The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon allihopa!! :)

Hoppas allt är bra med er! Som vanligt får jag be om ursäkt för dåligt uppdaterande, ska bli bättre ;) I lördags var det hemmamatch mot Hittarp för div 1. precis som mot Glimåkra tog Hittarp ledningen tidigt i matchen. Men vi kvitterar hyfsat snabbt genom ett klockrent anfall där bollen gick som på ett snöre fram till Matte som tillslut rundar målvakten och slår in bollen - SNYGGT! Första halvleken spelar vi riktigt bra, vi tog jobbet för varandra, hade många spelvändningar och flera chanser till att göra fler mål. Lite innan halvlek gör Hittarp 1-2, tungt! Men 45 min kvar och inget att hänga med huvudena med. Andra halvlek drog igång och jag troooor att vi får en hörna som Gina slår in bra men det händer inget, Hittarp rensar upp i mitten och där, några meter utanför straffområdet, står Niki som inte tvekar en sekund och slår bollen mot mål med sin vänsterdojja - OCH DEN GÅR IN FINT MOT MÅLVAKTENS HÖGRA KRYSS. Så jäkla snyggt, årets mål?!
Andra halvlek fortsätter att rulla på, och som i första halvlek så fortsätter vi att spela bra och man ser att tjejerna har kul på planen! :) Oturligt gör Hittarp två mål på två hörnor, ett där vi inte får bort bollen och ett där Hittarps nr 12 kommer i världens fart från ingenstans och bara sätter fram pannan och pangar in bollen i mål - svider att säga det, men det målet var riktigt snyggt!!! ;] Matchen började rinna mot sitt slut men vi fortsätter att trycka på för att jaga efter en poäng, Lisa gör ett nästan likadant mål som Niki i slutminuterna. Med vänsterfoten högt över målisen- riktigt snyggt det också! :) Tyvärr slutar matchen 3-4 till Hittarp. Men vi gör en mycket bra match spelmässigt och är på god väg till att hitta "rätt". Vi tar jobbet för varandra, peppar och spelar bra ihop! :) små små detaljer som måste fixas bara, segern kommer förr eller senare :) Igår var det en artikel med Anders i Blekingesporten om matchen samt hur det är att ha oss i Asarums damer som hans spelare, in och läs på webben om ni inte redan har läst den :) Startelvan:
Lollo
Niki Lina Frida O Julia
Gina Amalia Jennie Ohny
Matte Lisa
Bänken: Nordahl, Sanna, Jojje
Ledare: Anders Hjelm Elin

Igår var det träning för oss som inte skulle va med i div 2. Vi drog igång med knäkontroll. Jennie låg och mådde dåligt på gräset - men det va inget allvarligt, bara lite träningsvärk ;) Vi utökade plankan med 15 sekunder, som en piss i Nilen eller?? Njaa asså dom få sekunderna är sjukt jobbiga. Men alla klarade det - satan vad starka vi blir! :) Efter knäkontrollen var det dags för en avslutningsövning- hattrick. Tre skott och chans till tre mål. Vettitusan om någon lyckades för Lollo va king i målet! :) Tjejerna + Anders (fick agera målis) avslutade träningen med tempospel. Jag och Borre tränade på långbollar. Gick sådär för Isa, hennes boyfriend Mattis joggade runt planen och hon hade ögonen mer på honom än bollen...så söta, lilla kärleksparet! ☺️ Hihi

Igår var det ju även seriefinal för div 2 mot Växjö DFF. Tyvärr blev det förlust.. :( det kommer ett inlägg om matchen senare idag :)