Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej hej :)
 
Hoppas allt är bra med er (:
 
Igår var det en ny träning på IP med världens bästa gäng. Elle och Elin A drog igång uppvärmningen (Elin var inte super glad över att få springa längst fram). Efter det körde vi kvadde, dom va kluriga. Passa runt en boll med endast ett tillslag samtidigt som vi skulle kasta en boll i luften till varandra....inte alls lätt!! När Anders blåste i pipan var det dags för dom spelarna som var i mitten att bytta kvadde snabbt som tusan så dom andra inte hann göra 15 passningar (för då blir det armisar - det vill man inte göra). 
 
Efter lite kvadde var det dags för en ny passningsövning som vi inte har kört innan. Passningarna skulle gå som en åtta, långa passen i luften och den korta på marken - svårt som attan att förklara. Men den var lite klurig i början faktiskt hur man skulle byta osv, säger som Frida Olsson "Värsta hjärngympan idag". Efter den övningen gjorde vi en ny inom samma yta, men bollen skulle bara gå runt runt. Asså suger på att förklara haha. Men kul med nya övningar, dom var svåra i början med tycker vi hittade rätt tillslut och fick upp ett bra tempo på övningarna. Skoj skoj!
 
Efter det var det dags för alla brudarna att köra spel tillsammans, även en ny övning där. Jag och Issa körde rehab så fattade inte riktigt hur den övningen gick till, men den såg riktigt rolig ut. :)
 
 
- Igår när vi kom in i omklädningsrummet hängde det en handduk med Malmö FF på en av tjejernas platser, gissa vem? Jo självklart på Månssons plats. Ni hittar bild på det på vår insta (asarumsdamer). Alla var nöjda med bilden förutom Maja E (Djurgårdare in i själen)... ;) 
- När det är dags för uppvärmning snackas det en hel del i leden. Gårdagens snack handlade om ett spel på mobilen. Xpert Eleven, man är manager åt ett fotbollslag som man måste träna m.m. sen spelar man matcher och vinner pengar m.m. Sjuuuukt skoj asså, vi är ett gäng i laget som har varsitt lag och möter varandra i en liga. Ps. Jag, Queen Hanse, leder serien just nu. NÖJD :D 
- När man kör kvadden gäller det att man är bestämd och inte går in på skitbollar, är man osäker på vilken som ska gå in så löser man det enkel med sten sax eller påse. (det löser allt)
- När dom två som var i mitten skulle byta kvadde stack dom snabbt som fasiken, det gjorde även Felicia (hon va inte i mitten) Vet inte om hon inte ville vara i vår kvadde och såg sin chans att smita? hmmmm
- På B-planen hade ett av våra flicklag träning, dom hade någon form av styrketräning som en förälder höll i. Med musik och grejer, var även några föräldrar som var med och tränade. Jag och Issa tyckte att det såg skoj ut så vi hängde med lite från A-planen där vi var. Hoppas det var lugnt lixom ;D 
- Igår var det onsdag vilket betyder MAT!! LOVELY  som vanligt :D
- Issa har blivit av med sitt tvål och det är Isak som har tagit det. Det var iaf Issa riktigt riktgit säker på. "Isak fram med mitt tvål nu!!!!" Isak sa att det var längesedan hon hade det tvålet... hmm vem har Issas tvål egentligen? fortsättnig följer..
- Det är alltid ett jäääääkla tjat om våra dialekter som skiljer mellan oss i väst och öst. Igår diskuterade vi ordet kors. Enligt Gina säger vi från Sölvesborg "kås"och så påstod hon att i Karlskrona säger man "kos", (vilket också är fel Gina!!!) Gina försökte förklara att hon säger korrrrrrrs, men satan va fejk det lät gumman ;)
 
 
Ny träning idag på IP, en halvtimme tidigare än vanligt. För nu börjar det bli mörkt tidigt -SUCK!! :( Hejdå sommaren....
 
EN LYCKLIG MÅNSSON :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: