Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Torsdag

Kategori: Allmänt

Sen träning idag - 19.30
Alla var på plats som vanligt förutom två fjantar. Klockan gick och vi började bli oroliga. Till slut fick Anders ett sms från fröken Olsson (Lina ofc) och födelsedagsbarnet Isak att dom var på g. Varför var dom sena då? Ahh ni vet, dom låg bara hemma och chillade hos Lina...typiskt dom två asså! Och ingen glass hade Isak att bjuda på heller (tycker det borde vara böter om man inte tar med sig glass på sin födelsedag! ;)) men dom fick iaf böter för sin försening ;) 
 
träningen drog igång med en passningsövning med mycket trafik så bollarna sköts på varandra och på spelarna. Jag träffade hälen på Gina så hon "trillade", såh ut som världens sämsta filmning... Nu låter det som att det var en kaosövning, men det gick bra och alla var kings! ;) efter det körde dom Andra en spelövning och jag gick till rehabhörnan. Jobbiga övningar med Jönsson!! Avslutade träningen med lite knäkontroll med tompa o div 2 gänget medan div 1 gänget finslipade på detaljer inför helgens match hemma mot Hittarp på lördag kl 14.00 :) 
 
på måndag möter div 2 Växjö DFF borta och Maja H är tillbaka i den svarta dressen mellan stolparna! Underbart!! :) 
 
ps, har idag fått lite nya smeknamn: Släggan, boxarn och Hjelmens favorit Tor (som guden tor med sin hammare) ;) haha, kalla mig vad ni vill, lyssnar till alla ;) Ha det gott så ses vi på IP på lördag! ;) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: