Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

20151208

Kategori: Allmänt

Tisdag, en helt vanlig tisdag utan träning eller häng med laget, vad gör man en sådan dag..? Tur att det är fotboll på tv ikväll, undrar om Månsson har MFF-tröjan på sig nere i värmen..?

Igår var det i alla fall träning! Passningsövning med fokus på vinklar, sprintträning och spel. Framåt halv åtta började minusgraderna krypa neråt och planen blev helt frostig. Bollen stack iväg bara man petade på den och benen helt stumma för att inte halka. Träning på supersnabb nivå - nu blir vi nog skitsnabba!

Efter träningen hade vi fått besök i omklädningsrummet - en groda! och vi som trodde att de hade försvunnit för i år! Tyvärr var denna grodan skadad, den blödde och Wilma G sa att man såg benet i benet.. fy! Wilma aka Djurvän började spjäla och linda men insåg ganska snabbt att det inte skulle gå utan släppte istället ut honom/henne..


Igår fick vi ett tråkigt besked efter träningen. Isabell Borras var hos ortopedläkaren på dagen och fick svar på sin Magnetröntgen hon gjort för knät. Det främre korsbandet i vänster knä är helt av... Hon ska opereras i början av nästa år och vi hoppas att det går snabbt med rehaben. <3


PS: uppdatering! Elle klarade sig inte helt utan skada när hon sprang in i målet - ett blåmärke på foten upptäcktes igår på träningen men inget hon inte överlever! DS.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Tröjan är med mig vart jag än är!!!!

    2015-12-09 | 17:12:37
  • Anonym säger:

    Tröjan är med mig vart jag än är!!!!

    2015-12-09 | 17:12:38

Kommentera inlägget här: