Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Tisdag

Kategori: Allmänt

Vilken helg! 
Avslutningen var på topp och trots att träningsvärken inte var att leka med hade vi en riktigt rolig förmiddag med bubbleball! Senare på kvällen åkte vi till Best Western där det bjöds på mat, dans, sång och prisutdelning innan Sliver och schlagergolvet fick ett besök! 

Idag är vi träningslediga men igår drog vi igång första utomhusträningen med Steken! Rätt sjukt vad snabbt man tappar tekniken, jag tror att de flesta av oss där kände sig som Bambi på hal is utan någon kontroll på benen... 
Under uppehållet har vi givetvis skött vår intervallträning och Knäkontroll men ändå kändes det att pulsen gick upp! Gött att vara igång igen i alla fall! 

Igår var även 5/6 nyförvärv på träningen!! 


Matilda Beike från IFK Karlshamn, Elin Vaughan, Emma Vaughan och  Emma Björklund från Nättraby GOIF och Yasmine Schuster Forsberg från IFK Karlshamn (nyförvärv nummer 6 är Emma Magnusson från Ronneby BK) Grattis till både dom och oss! 
Ett angenämt problem för oss nu är vem vi menar när vi ropar Emma.. Fem stycken som vänder sig om nu när man ropar.. Men jag tror vi har löst det ganska bra..
Emma Isaksson - Isak
Emma Nordahl - Nordahl 
Emma Björklund - Björk
Emma Vaughan - vååån eller Vagge 
Emma Magnusson - Emma eller magnusson 


Xoxo #5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: