Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Äntligen

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeej på er!! 
 
Det var längesen!!! Nu är det dags för bloggen att vakna till liv igen, efter två veckors uppehåll körde vi idag igång träningarna igen. Så det är dags för bloggen att bli uppdaterad nu oxå.  Hoppas ni har haft en bra sommar hittils trots att det har varit kasst väder...man vet lixom inte vad man ska hitta på om dagarna när det är dåligt väder, man är ju van vid att ligga på stranden varje dag...
 
Så ja, idag var det äntligen dags för fotbollstäning igen efter ett litet uppehåll, två veckor utan alla lagkompisar och tränare är minsann inte roligt! Man saknar ju dom varje dag, lilla fotbollsfamlijen ju! Så riktigt kul att träffa alla idag, alla var lika vita som vanligt hehe. Förutom Amalia, hon hade definitivt inte tillbringat sin ledighet i Sverige (sjukt brun). 
 
Idag var det Anders första träning i klubben, eller ja, träning och träning. Det var Hjelmen, Rickard och Micke som höll i träningen medan Anders hade korta snack med oss spelare, trevligt! :) Vi drog igång träningen på vår riiiiiiktigt fina a-plan, de behövde vila upp sig lite :D Vi körde crossbollar med höger och vänster fot, ni kan ju tänka er hur det såg ut efter två veckor utan fotbollsträning. Till en början var bollarna sådär med högern, men de satt som en smäck efter några gånger. Bollarna med vänster fot gick sådär hela tiden asså.. ;) Rickard och Micke höll i en form av passningsövning med halva truppen (byte med crossbollarna efter halva tiden, fatttttar ni?). Och satan, det var ju varmt i Asarum idag!! Hemma i Sölvesborg var det regningt och kallt så jag tog på mig långbrallor innan träningen. Det hade jag verkligen inte behövt, svettades ihjäl. Nästa övning var en skottövning och Hjelmen sa åt mig och Lollo att vi skulle få svettas lite. Hmm jag svettades efter 5 min i mina långbrallor...
Vi avslutade träningen med spel 11 mot 11, KUL!!!!!
 
Efter träningen duschade vi som vanligt, men istället för att åka hem hade Anna dragit ihop en grillkväll på IP. Det luktade grillat under halva träningen (snacka om att man blev hungrig!). Denna lilla grillkväll var till för alla, så sportgruppen, föräldrar, syskon och Figge* var också på plats. Maten var magisk och jordgubbstårtan efteråt var magisk x1000.  
En trevlig kväll på IP blev det minsann! Och nu rullar träningar på som vanligt och vi är taggade till tusen för höstsäsongen. Nu kör vi!! 
 
Ps. har helt glömt bort att skriva här på bloggen, den 18 augusti får vi återigen Allsvenskt besök på lilla IP. Denna gången gästar Vittsjö GIK oss för en match i Svenska Cupen. Så hoppas ni kan komma då, matchstart 19,00. Vi laget ska baka egna kakor, bara det är värt ett besök på IP! :D 
 
Ps. 2 - En tråkig nyhet :( Idag gjorde Maja Fridberg sin sista träning i Asarum, hon ska börja på fotbollsgymnasiet Kalmar till hösten och de har nu kommit överens om att hon ska börja spela i Kalmar redan nu innan skolan börjar. Riktigt tråkigt för oss i laget att hon lämnar oss, king är hon ju! Men vi önskar henne all lycka till i Kalmar. Och Maja, glöm inte bort oss i AIF sen när du blir fotbollsproffs! ;)
 
*Figge- heter egentligen Figaro och är systrana Jönssons hund. (ja jag vet, man kan tro att det är Pinocchios katt, men icke) 
 
 
Hela gänget :D :D :D :D :D 
 
Per var sugen på Annas jordgubbstårtor ;D
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: