Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Asarum tipsar

Kategori: Allmänt

Är det så att ni är sugna på att åka till USA någon gång, men inte vet var ni ska åka. Då kan Jojje självklart tipsa er om vilken stad ni ska åka till och vad man kan hitta på där. Fortsätt läs så får ni reda på var... 
 

Denna underskattade men sååå underbara stad borde bli mer uppmärksammad av alla. Det är självklart Chicago jag pratar om. Om du ska resa till usa, planera då in ett stopp i mäktiga "Chi-town" där bland annat Oprah har sin feta lägenhet högst upp i Trump-tower, Michael Jordan sitt grymma hus(jag har varit där, fick visserligen bara se grindarna och stängslet, men de var stora...), där huset i "Ensam hemma" filmerna utspelar sig och även där Barack Obama växte upp.

En av världens mest kriminella stad innehåller mer än skottlossningar och knark. Varför inte besöka något av alla turiststället som "The Bean" (en bönformad metallsak, coolare än det låter).. Åka upp på 103e våningen i Willis Tower och kolla ut över Chicago samt tre andra delstater, eller äta på goda steakhouse, hamburgarebarer eller bara McDonalds. (Chicago är ett riktigt matrikt ställe med många topklassiga restauranger)

Lata dagar kan spenderas på stranden medans du ligger och kollar på skyskraporna runtomkring. Eller varför inte ta dig ut, via tunnelbanan, till ett av smultronställerna så som Damen eller Lincoln Park.

Hänga i milleniumpark till en utomhusbio eller en jazzkonsert. Eller varför inte stå och sjunga med till några av världens största artister på festivalen Lollapalozza är några alternativ under sommarsäsongen.

Sportintresserad?? Chicago har topplag i många idrotter;
Basket- The Bulls.
Hockey- Chicago Blackhawks.
Baseboll- the Cubs eller the Sox.
Amerikansk fotboll- The Bears.
Jag har själv varit på plats på dessa sportevenemang om jag kan garantera bra stämning och högklassiga matcher!!!

Shopping finns det också gott om i mitt älskade Chicago. Vandra Michigan Avenue, eller The magnificant mile som den också kallas, upp och ner för att besöka vilken märkesaffär du vill. Eller varför inte ett av alla shoppingcentrar som finns här och var??

Oj, nu känns det i hjärtat när man sitter i lilla ronneby och skriver om världens bästa stad enligt mig själv. Hör av dig om du ska åka dit, jag åker mer än gärna med som privatguide....

 

Låter som en rikgit nice stad Jojje :D 

 
Jojje har bott i Chicago och spelat collegefotboll, sjukt häftigt! Snart kommer Anna göra detsamma. avundsjuk!!! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: