Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Grattis!!

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
 
Hoppas ni har haft en trevlig helg :D 
Idag har vi ett födelsedagsbarn i laget, det är vår alldeles egna lilla postkvinna. På vardagarna kör hon runt i sin lilla postbil och delar ut post, i Asarum vaktar hon målet som en king. Det är såklart Lollo vi snackar om, hon fyller 21 bast idag. Hoppas du får en grym dag, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :D
 
När vi ändå snackar om Lollo så ska hon självklart få tipsa om något som man kan hitta på i sommar. Eftersom hon kör postbil i Kallinge så har hon sett det mesta man kan se i Kallinge. Vill man besöka Kallinge i sommar så finns det en hel del fina platser att besöka men Lollo tipsar speciellt om strandpromenaden. Låter som ett mysigt och fint ställe. Tack Lullu, dit får man åka någon gång i livet... ;)
 
Är ni sugna på att köpa nya fotbollsskor nu efter uppehållet, men ni vet inte vilka ni ska köpa? Oroa er inte, jag har svaret! Eller njaaa Matte har, hon har stenkoll på vilka som är säsongens bästa fotbollsskor. - "Skorna som toppar listan denna säsongen är Nike Hypervenom Phatal. En stilren sko, som väger minimalt och är väldigt tunn för en nära bolltouch. Dessa skorna går även att designa på NikeID, vilket gör det mer personligt. Vill man ha mer stabilitet för foten så finner man de så kallade "strumpskorna" som både i NIke mercurial och magista. Jag rekommenderar båda. Materialet på dessa är ganska grovt och elastiskt (flyknit) men fyller sin funktion väldigt bra. Avslutningsvis står dock ett par helt andra fotbollsskor på min önskelista. Dessa har funnits länge men fortsätter utvecklas och namnet på dessa är Puma evospeed. Jag har bara haft Puma någon enstaka gång förut och de verkar vara väldigt rymliga, materialet består av syntet så de töjer inte sig särskilt mycket och kan bli stela men utseendemässigt toppar dom listan (rosa eller blåa). En sko som jag antar att dom har slutat producera är Adi Zero lightning blue. Min absoluta favoritsko någonsin. I´m keeping my hopes up! Hoppas tipset hjälper er i skodjungeln! ;) 
tusen tack Matte för dina rekommendationer. låter sjukt nice, fattar typ ingenting dock. Men du kan dina fotbollskor minsann! :D 
 
Är det så att ni är sugna på att besöka dom småländskaskogarna i sommar så ska ni självklart svänga inom Tingsryd. Amalia tipsar om dom fantastiskt goda räkmackorna och det billiga kaffet (2kr för en kopp, 3kr om du köper två). Ni hittar såklart detta grymma erbjudande på Börjes i Tingsryd. Har själv varit där, 5/5 såklart! :D Så att ta en tur till Tingsryd är verkligen något som både jag och Amalia rekommenderar (om man gillar räkmackor och kaffe då) ;)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: