Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Tisdag

Kategori: Allmänt

amen tjenare!!! 
 
läget då? En annan lever ju livet nu lixom, har äntligen fått frivecka. Shohooo, chilla + fotboll hela veckan, najs é det! 
Igår körde vi igång veckans första träningspass. Vi inledde träningen med knäkontroll. Det är en app som man kan ladda ner, och där finns det massa med knäövningar i olika svårighetsgrader som man kan göra. En riktigt bra app för oss fotbollsspelare, speciellt för oss tjejer som drabbas av fler knäskador än killar. Genom att anväda appen ofta kan man förebygga allvarliga knäskador, samt så kan de som har en knäskada anväda sig av appen och träna upp sitt skadade knä igen. Man tränar både styrka och rörlighet. Så ladda ner den, knäkontroll! Tips tips! Jag har sjukaste träningsvärken idag tack vare dom övningarna, haha kan kanppt gå! 
 
Efter knäkontroll körde utespelarna en spelövning med Anders och Rickard (välkommen hem från semestern Rickard, såg att ni hade haft fint väder iaf, brun som bara den!). Jag och Lullu hängde med Hjelmen och körde lite lätt målvaktsträning. Gräset var blött och nyklippt, ni kan ju tänka er hur jag och Lollo såg ut. Dyngsura och gräs över hela kroppen. Skööööönt. Vi avslutade träningen med spel sju mot sju på halvplan där man var tvungen att ha minst två tillslag. Bra övning och alla gjorde det kanon bra! :D Det gäller att kolla upp innan man får bollen, alltså att planera vad man ska hitta på, inte vad du ska göra i helgen, utan vad du ska göra med bollen innan du får den ;D Efter 90 min träning var det dags att packa ihop alla saker och hoppa in i en varm dusch, igår var det kallt att träna!! Vi som spelade i lördags hade ett kort men bra snack i klubbstugan om matchen mot KFF. :) Nu är det snart dags för ett nytt derby (många derbyn i år, KUL!). Vi möter Lörby borta på onsdag kl, 19. BE THERE!! :D
 
Ha det gott, nu ska jag äta tacos. Jag vet, galet! Tacos på en tisdag hör inte till vanligheterna ;)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: