Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

är det mars nu? japp

Kategori: Allmänt

Det är nu mars månad men det känns som att vi är i november eller något. NÄR SKA VÅREN KOMMA? 
Igår hade vi sen träning, samlades kvart i åtta i klubbstugan ombytta och klara. Jonas och Tomas snackade om helgens matcher lite snabbt sen gick vi ner till konstgräset för att träna i ca 70min. Vi började med att köra typ fyra kvadrater, fyra lag. Sen blandade vi så alla vi röra sig i alla kvadrater, men bara spela bollen inom laget. Glasklart? amen jag menar väl det, haha. Sen skulle tjejerna försöka på sig lite koordinationsträning, det såg ut som ett gäng sprattelgubbar som stod och hoppade på stället. Såg väääääldigt roligt ut. Jag och Lollo höll på att värma upp inför kommande skottövning, vi fick lite tid över så vi gick bort till herrarna där Håkan, vår målvaktstränare förra året, var. Vi fick en stor kram av honom och vi tror faktiskt att han saknar oss ;) Härliga Håkan!! 
När sprattelgubbarna var klara så delade vi upp oss på två mål. Första tjej skulle driva fram och skjuta från typ straffområdet, sen snabbt tillbaka och försvara en mot en. Gött med lite skott! :) ett och tre så hördes ett jääävla skrik, tänkte att nu håller någon fan på att dö. Issas knä hoppade urled men hoppade tillbaka lika snabbt igen, som tur var. Hade varit riktigt tråkigt om det hade hänt något allvarligt, Issa har ju varit knäskadad några gånger innan... Jävla knän asså! Menmen, vi körde på en stund till. Sen avslutade vi med smålagsspel, fyra mot fyra och fem mot fem, med aktiva väggar. Så kul!!! :) Bra träning av alla :) 
 
efter träningen är det alltid myskläder som gäller, ALLTID! Men när vi tränar så sent, träningen slutar tio över nio. Så är det inte myskläder som gäller, då är det pyjamasen som ska på. Så kan man hoppa direkt ner i sängen när man kommer hem. 
 
Ps. vi har fått en ny skoälskare i laget. Matte och Lova hade för tusan nya skor varje match förra året. Och nu när Lova har bytt klubb så har Matte fått en ny kompis. Det är ingen mindre än SANNNNNIE. Förra veckan hade hon ett par nya skor och igår kom hon med ännu ett par. Jisses sanna, va ska detta sluta? Du och Matte får snart gå i sko-terapi...
 
Ohnej, kom på att det är skoprovning idag i klubbstugan innan träingen...Matte och Sanna, ni kan komma dirket till träningen istället, ni  behöver inte fler skor!!!!!!!!!!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: