Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Final

Kategori: Allmänt

 
God kväll!! 
Lääääääget då? Med mig är det kanon, sitter och kollar på reprisen av mello. Va det rätt låt som vann? Nästa år så kanske vi i AIF ställer upp, vi är ju typ artister nu. ;)
 
Igår så var jag, Elin, Jesper, Laxen, Book och Joseph på Youl'll never walk alone galan på live och representerade Dam och herrlaget från AIF. Vi fick tillslut ihop hela 8400kr, riktigt imponerande! och det ville dom som arrangerade galan uppmärksamma, så vi fick gå upp på scenen och ta emot en varsin blomma och snacka lite med Ola Lindholm, Joseph skötte snacket och det är jag glad över, för sataaaaaN va nervös jag blev! (Scenskräck Hehe) Jesper lovade att vi ska samla ihop dubbelt så mycket tills nästa år, och det ska vi fasiken göra!!! Ingen ska behöva dö av cancer!
En mycket trevlig kväll med lite tårar och många skratt på Live igår. 
Så återigen tusen tack till alla er som har skänkt, bra jobbat alla! :) 
 
idag, söndag, var det dags för Svenskfast cup igen i Kallinge. I vår grupp hade vi SGIF/Lörby U, Karlshamn och Ramdala. Kollar man på pappret så skulle det inte vara några större problem och det blev det inte heller. Vi vann första matchen mot SGIF/lörby med 9-1 (mål på bonusstraff), andra matchen vinn vi med 5-1 mot IFK (mål på bonusstraffen) och det blev även vinst mot Ramdala med 2-1. Inte världens bästa spel från oss idag men vi gör det som behövs och vi vann alla matcherna och är nu i FINAL!!! Och vi kommer att få möta Lörby IF i finalen i sommar. De spelade sin grupp efter oss idag och vann den. Så vi hoppas på en favorit i repris från förra årets final :D 
 
dagens lag: 
Hanna
Maja H 
Maja F
Lina
Frida J
Månsson
Sanna
Julia
Anna 
Jennie 
Gina
Lisa 
Matte
Grüner 
Annie
Niki
tränare: Hjelmen o Rickard
 
Kul att se så många AIF:are på läktaren idag! GÖTT, bra kämpat i kylan! :) 
 
Imorgon kör vi träning som vanligt och på tisdag möter vi Kalmar FF hemma på IP kl. 18.30, hoppas ni kommee och kollar! :) 
 
ha det gott!
 
Glömde skorna hemma idag, så fick låna mattes. Kände mig sjukt snabb!!!
 
Värmer oss i omklädningsrummet :)
Åhhhh va vi Saknar att träna på grus....heheh elllller
Dom älskar att vara med på bild tlll bloggen ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: