Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

fortsättning

Kategori: Allmänt

Hej på er! 
 
Hotellfrullen är nere och den va MAGISK!!!! Älskar! Meningen med livet, att få äta magisk hotellfrulle någon gång ibland. Nu ska vi strax checka ut från våra rum, därefter ska vi ha lite teori tillsammans. Sen ska vi kolla på en fotbollsmatch, återkommer med vilka lag (bra koll Hanna)
 
Men om vi ska fortsätta där vi slutade igår! :) 
 
efter en heldag på stan med en mycket shopping så åkte vi tillbaka till hotellet. När vi åkte in till stan så åkte de flesta tillsammans. Vi hoppade på bussen och ALLA tjejer skulle betala med kort. Busschauffören insåg snabbt att om alla vi skulle betala var och en för sig så skulle det ta evigheter. Så han lät oss hoppa på gratis! Så nice! Så tips om ni vill åka gratis, kom många samtidigt och alla ska betala själva så kommer ni få gå ;) 
 
Kl 17 samlades vi i ett konferensrum på hotellet och det var dags för teori. Hemlisar såklart, bara vi i laget får veta. Efter det hade Tomas förberett lite lekar. vi blev indelade i fem lag och första leken var att vi skulle klura ut fotbollslag i Europa, ska se om jag kan lägga ut lappen här så kan ni själva gissa vilka lag det är. Vi hade ett förslag från Månsson och Jennie "BK Röven". Tyvärr inte rätt!! 
 
Efter vi lekt av oss lite var det dags för middag på hotellet och sen återvände vi tillbaka till konferensrummer för ännu mer lekar! :) Tyvärr så va jag och Lollo inte med men dom verkade ha riktigt roligt! :) och stackars Lollo fick en allergisk reaktion efter att ha ätit nötter. Så jag Lollo, Rickard och Hjelmen fick köra snabbt som tusan till akuten i Göteborg. jag körde, hjelmen agerade gps och Rickard tog hand om Lollo där bak. Hon fick hjälp direkt och mår bra nu! Hon fick stanna kvar några timmar för observation men inte så länge som doktorn ville, bestämd som hon är så åkte tyckte hon det räckte med fem timmar på akuten. Så ni som är allergisk mot nötter, ät inte pesto!!!!!' Det är nötter i det....LOLLO....
 
efter lekarna car det fritt, några va och badade, några hängde i lobbyn och några på
rummen. Vi hade det riktigt bra asså! :) 
 
ska försöka ladda upp bilder ilväll mnär jag lommer hem sen :) 
 
kortfattat, vi har haft en härlig helg i Göteborg med många skratt tillsammans. Såååå nice!!! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: