Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Söndag

Kategori: Allmänt

 
 
Vilken dag, vilken underbar dag!!!! Herregud va glad man blir av att solen tittar fram. Så härligt! :) 
(jag vet, mycket snack om väder här på bloggen, men vi svenskar älskar ju att prata om väder) 
 
Idag var det dags för träningsmatch mot Ingelstad. tjejerna hade slängt av sig understället och spelade bara i shorts och tisha, såg riktigt gött ut! Vi tog tag i matchen direkt och Ingelstad hade inte mycket framåt...men Lollo fick göra några riktigt grymma räddningar när dom väl kom igenom, så hon kunde inte stå och sova ;) 
 
Vi gör 1-0 på en hörna slagen av Anna, Gina nickar in den säkert i mål. GÖTT!! :) sen hände inte så mycket mer i första, vi spelade på men lite för många felpass osv. Men ändå en bra halvlek av oss :)
I halvlek snackade tjejerna igenom va som skulle göras bättre och vi andra som inte spelade gick till kiosken och köpte oss en varsin tjock grillad i bröd! Den va maaaaagisk! Bra grillat Mats! 
 
Andra halvlek drog igång och vi förtsätter att föra matchen. Passningarna sitter bättre, bättre tempo. Två duktiga tjejer från f17 gjorde sin första match i damlaget idag, Lie och Vilma. Dom var säkert nervösa, vi alla minns vår första match i damlaget, men det märktes inte på dom iaf. De tog för sig och Vilma va framme på returen från Loves skott i ribban och lyckades peta in bollen i mål. Inte fy skam att göra mål i sin debut. 2-0 blev slutresultatet och vi ska helt klart vara nöjda med det :) 
 
startelvan:
Lollo
Niki-Maja F-Elin-Love
Julia-Fia-Anna-Grüner-Hanna T
Gina
bänken: Lie, Vilma, Forslund
 
Bra jobbat brudar! Bra helg! Laddar vi för en lika bra vecka. Bra bra bra
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: