Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag var det dags för match mot seriekollegorna IFÖ Bromölla på ett blåsigt MulitCopy arena. Vi visste att Bromölla skulle sätta hög press på oss redan från början, och det gjorde dom. Och 1-0 till Bromölla kom väldigt tidigt i matchen, vi va helt enkelt inte med. Matchen fortsatte och vi fick ladda om och ta nya tag. Vi vänder 1-0 underläget till 1-2 och det blev halvtidsresultatet. i pausen snackade vi om att vi behövde höja vårt passningsspel, få ner bollen på marken och börja rulla, fokusera på vårt spel och inte på Bormöllas eller domarens beslut. Andra halvlek drar igång, vi spelar bra stundtals men kommer inte upp i den nivån som vi vet att vi kan spela I. Bromölla köttar på, nästintill fult, men domaren tillät spelet så det va inte mycket man kunde göra åt det. Bromölla har några farliga lägen men vi löser det bra tillsammans i försvaret och vi kan istället spela oss fram till tre nya mål. Vi vinner matchen med 1-5. Inte bästa matchen av oss, vi har några nivåer till att ta fram. Men vi vann och vi vänder underläge och jobbar tillsammans och försöker fokusera på vårt spel. ny veckan imon, nya möjligheter! :)

önskar även Bromölla lycka till i serien! :)