Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag var jag, Lina och Joseph (från herrarna) hos Smindings och lämnade över pengarna till You'll never walk alone galan. Jag är sjuuuukt stolt och tacksam över alla ni som har varit med och bidragit med pengar till bl.a. barncancerfonden syd. Riktigt imponerad och glad över den summan vi har fått ihop tillsmmans. Nu vill ni säkert veta hur mycket vi har fått ihop? ;) 
 
Tillsammans dam och herrlag så fick vi ihop 7810kr!!!! Varav vi i damlaget samlade in 5100kr, riktigt bra! :D Så ett stort TACK till alla er som har varit med och bidragit! TACK TACK TACK! 
Vi lägger upp ett dokument på hemsidan nu i veckan så ni själva kan räkna ut hur mycket vi i damlaget har samlat ihop. :) 
 
Dagens träning bestod av teknik, lite snabbhet, lite spel utan mål fast med väggar på liten spelyta och så avslutade vi med smålagsspel och "vilande" lag körde snabbhet med och utan boll. Vi målvakter körde målvaktsträning första delen av träningen. Vi tränade på upphoppsteknik och jag fattar inte varför det ska vara så jäääkla svårt! men det kan bara bli Bättre ;) haha 
 
Lisa har flyttat till Karlshamn och har börjat åka med Fia och resten av Karlshamnsgänget. dom är alltid så jäkla snabba efter träningarna medan Lisa är mindre snabb ;) Men idag, tro det eller ej, så var Lisa snabbast. Fia va först ut ur duschen men hennes fina onePiece va borta! Jag fick skyllen diiiirekt, Fattar inte varför??? Men det va faktiskt Lisa och Gina som låg bakom allt. Fia började bli stressad och hotade Lisa med att tvåla in hela hennes ansikte så tillslut fick hon berätta var hon hade gömt hennes OnePiece. Lisa sa nere till vänster och Fia kollde nere till höger....lite vimmsig idag Fia? ;) Men Lisa var klar först och hon såg sjukt nöjd ut. äntligen så är hon en i gänget!! bra jobbat! ;) 
 
Onsdag imorgon, vilket betyder fys i Swinget. KBK! (kör bara kör ;)) 
På torsdag är det träning som vanligt, men Jonas och Tomas ska på kurs i Tyskland så Hjelmen håller i träningen, alla utespelarna ska få lära sig lite MV-teknik ;))) efter träningen ska vi spela in regfrängerna till vår låt, spännande! 
På söndag är det dags för svenskfast igen, vi spelar på förmiddagen och möter Karlshamn, Lörby/SGIF och Ramdala. 
TAGGA! :) 
 
Ha det bra allihopa! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: