Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Älmhult - Asarum

Kategori: Allmänt

Som ni redan vet så blev det ytterligare en vinst igår för vårt div 2 lag. Jag tog ett snack med Frida "Johne" Johnsson idag om matchen. Och såhär säger Johne:
 
Hur känns det idag efter en fjärde raka seger i div 2?
Det känns otroligt skönt efter den fjärde raka vinsten! Vi har vunnit fler matcher denna säsongen än hela förra året så känslan är på topp! 
 
Hur var matchen igår?
Matchen igår var tuff och Älmhult är ett lag vi alltid har haft svårt att slå, men igår slog vi till! Spelmässigt så var det inte det bästa vi har presterat och inställningen var lite lam från en början. Vi ledde med 2-0 och sedan gör dom 2-1, då känner vi enormt pressade och dom trycker på ordentligt. Det känns lite som att vi måste hamna i en sån situation innan vi ska börja kötta och kämpa för varandra. Men vi höjde oss ett snäpp och gjorde även 3-1. Alltså matchen kunde varit bättre spelmässigt med det är vinsten som räknas i alla lägen! 
 
Hur tycker du att det känns i laget?
Det känns bra i laget just nu och jag tycker att vi har en stark gemenskap i div 2. Vi håller ihop i vått och torrt och kämpar in i den sista minuten. Vi försöker vara positiva mot varandra och inte klanka ner på någon spelare. Vi skrattar och skojar ihop och det gör det också mycket bättre! Det som också gör det bra är att vi har fått en grym start och vi känner att vi har ett starkt lag som är med och fajtas om första platsen.
 
Varför tror du att det har börjat så bra för div 2 i år?
Det har börjat bra för att i år har vi en starkare trupp i vårt div 2 lag och vi har även samma spelare hela tiden. Förra året hade vi inte samma spelare eller positioner någon match på hela året. De känns som att vi är mer sammansvetsade och det gör att vi spelare bättre fotboll. 
 
Nästa match är mot Emmaboda, hur kommer den matchen bli tror du?
Matchen som väntar mot Emmaboda kommer bli en tuff match. De är också obesegrade i serien. Vi kommer inte gå in och underskatta för då blir det lätt att vi tror att allt löser sig, men det gör det inte utan vilja och en inställning som pekar på vinst! Vi måste få igång vårt passningsspel mer än föregående matcher. Men om jag tippar ett resultat så tror jag vi vinner med 4-2. för det är VINST SOM GÄLLER!!! :)
 
 
Matchen mot Emmaboda är på tisdag den 19/5 hemma på IP kl. 19,00. Den vill ni inte missa! :D
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: