Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Eskilsminne-AIF

Kategori: Allmänt

Referat från hemsidan om matchen i lördags. Håll till godo

Lördag och match igen. En match som denna gång spelades på vårt konstgräs och där Eskilsminne stod på andra planhalvan. Det var ett taggat gäng som inledde med ett bra peptalk innan matchen och vi ledare hade en bra känska inför matchen.
Efter bara fyra spelade minuter hittar Lisa ner mot linjen på sin högerkant och kommer runt sin försvarare. Lisa hittar Jennie genom en smörpass, precis som enligt skolboken, snett innåt bakåt och Jennie gör inget misstag utan sätter den säkert i nätet.
När vi fått 1-0 börjar vi slappna av lite samtidigt som Eskilsminne blir taggade för att få till en kvittering. En sämre period av oss där vi blir lite nedtryckta av motståndarna och inte riktigt får grepp om bollen på Eskilsminnes planhalva. I den 16 spelminuten kommer vi upp och får ett inkast högt som Amalia vänder runt på, leverar till Mathilda som står helt ren framför mål och kan sätta 2-0. Ett mål som kommer i ett viktigt skede av matchen. 1-1 istället och matchen hade sett helt annorlunda ut.
2-0 står sig halvleken ut. 3-0 sätter Amalia som vänder runt sin försvarare och placerar bollen. 4-0 är det Gina som snyggt lyfter in i bortre krysset från höger.
En seger som efter första halvlek aldrig känns hotad. Vi gör våra mål i viktiga lägen av matchen när Eskilsminne får lite tryck på oss. Bra jobbat.

Imorgon är det som sagt dags för match borta mot Älmhult. Vi håller alla tummar och tår för att segertåget ska rulla vidare :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: