The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Förlust

Kategori: Allmänt

Det blev tyvärr en förlust mot stattena med 1-2, rikgit surt är det!

Vi börjar bästa och spelar bra tillsammans Inom laget. Vi har några lägen att göra mål men bollen ville inte leta sig in i målet! :( i 30 min får Matte bollen på halva statrenas planhalva, hon driver och dribblar sig igenom hela Stattenas försvar och gör inget misstag när hon kommer fram till mål, 1-0 till oss! Underbart!
Vi fortsätter att trycka på, men istället får Stattena en chans och bollen seglar in i mål över Lollo :( 1-1 skulle stå sig halvleken ut, trodde vi...men när det är 10 sekunder kvar av halvleken gör Stattena oturligt 1-2...tungt! en stor jävla uppförsbacke inför andra halvlek. I andra halvlek har vi stolpe ut istället för stolpe in....frustrerande! Tyvärr så slutar matchen 1-2, inte kul! :(
Bryt ihop och kom igen! Nya tag nästa vecka brudar!