Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Seger!!!

Kategori: Allmänt

Det blev en go seger i hemmapremiären mot Växjö DFF B med 3-1! :) såhär skriver Richard efter matchen:

"Hemma premiär mot Växjö på ett soligt IP. Ett Växjö som vi hade svårt mot förra året och förlorade i båda matcherna. Växjö började bäst och satte press på oss under de första 10 minuterna. I 11:e minuten skapar vi första riktiga chansen och får en hörna. Anna slår hörnan och Borras är framme och nickar in 1-0. Därefter kommer vi in mer och mer i matchen och får press på Växjö och vinner boll högt. i 20:e minuten bryter Sanna ett uppspel vid mittlinjen och spelar upp bollen centralt på Anna som skarvar den vidare till Grüner som kommer fri och sätter bollen säkert i mål 2-0. I första halvleks sista minut vinner Växjö bollen och kommer snabbt i ett anfall och vi missar i vårt försvarspel. Växjö reducerar till 2-1. Andra halvlek har just startat när en Växjö spelare får sitt andra gula kort. Med en man mer trodde vi att vi skulle ta över spelet men det blev i stället Växjö som ville mest och vann mittfältet. Som tur är skapade man inte några riktiga målchanser. Mot slutet av matchen kommer vi in i matchen igen och  i 87:e får vi åter en hörna från vänster. Anna slår den och Frida O möter med pannan och fastställer slutresultatet 3-1. En första halvlek med bra spel,  men än sämre andra. Vi kämpar och arbetar för varandra och det ger en vinst. Hanna säker i målet och styr vårt försvarspel, Frida O stark som mittback. Frida J gör en bra match på mittfältet. Vilma O första tjugofem minuter var mycket starka. Tyvärr fick hon utgå p g a fotproblem. "

Bra jobbat alla! Två vinster i dom två första matcherna, mycket bra! :) Nu känns det som att spelet sätter sig och vi blir tryggare i vårt spel.

Nu vecka imon. Träning måndag, tisdag, onsdag o torsdag. Onsdag är det även en ny match för div 2, borta mot Ramdala kl 19.00!