Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

SEGER

Kategori: Allmänt

Tredje seriematchen för div 2 ikväll, skulle vi forsätta med vårt segertåg eller skulle Ramdala lyckas bryta denna positiva trend? Svar: segertåget rullar vidare! Det blev en go 3-2 seger där vi har kontroll över matchen och Ramdala skapar egentligen ingenting (vet dom gör två
mål, vi bjuder in dom i matchen, vi slarvar och de tar vara på chanserna och lyckas göra två mål. Något vi måste bli bättre på, helt klart!) Ramdla hade en spelare med rutin på forwarden, de la alla bollar på henne och hoppas att det skulle bli något. Vi ställer oss framför henne på varje långboll och vinner då alla bollar. Vi rullar bra i sidled och det är vi som för matchen. Vi skapar några farliga chanser. I första halvlek testar Sanna ett skott utifrån, målvakten räddar men släpper retur och Anna är snabbt framme och slår in den i MÅÅÅL! Ramdala kvitterar innan halvlek och 1-1 står sig halvleken ut. Efter ett bra snack i omklädningsrummet så går vi ut och fortsätter föra matchen, 1-2 målet kommer jag faktiskt inte ihåg (haha, tittade väl på molnen eller något), men Ohnysson är het och ger oss återigen ledningen. Efter bra spel av oss är Ohnysson återigen framme i straffområdet (sa ju att hon var het), hon blir fälld och det blir straff till oss. El Capitano, Elin A, kliver fram och slår in den säkert (sa hon själv, jag va jävligt nervös) i målvaktens högra hörn. när det är 13 min kvar slappnar vi av och Ramdalas nummer 9 gör återigen mål...sista minuterna blir mest kamp om poängen, vi står emot bra och det är vi som tar med oss tre poäng hem! GOTT ÄR DET!!!

- planen såg ut att vara magisk!!! men icke sa nicke, världens blöaste, tjockaste och tyngsta plan EVER, som Ohnysson sa "det är som att gå i en vattensäng"
- Issa hon hann i tid, vilken glädje när hon kom!
- Vi var ordentligt taggade idag, mycket bra!
- Anna Olsson kom med segermackor (vi får
bara dom om vi vinner har vi själva bestämt) och dom Va magiska som vanligt!!
- I halvtid är det många som vill prata, jävla hönshus är det. Vi får köra med handuppräckning, funkar inte annars!
- segersången är inte riktigt 100 än, måste öva mer (=vi måste fortsätta vinna)
- Fia har en hål i sina ljumskbyxor. ledtråd vart det sitter: i mitten på baksidan (bajshål gissar vi på)
- en del skriker apelsin eller whooo när de tar segerbild efter matchen. Vi skriker PENIS! Hihi *fniss* (det är issa som är så hiiiimla mogen)