Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Seger

Kategori: Allmänt

Idag var det bortamatch på Strandängen i Bromölla. Solen sken, nyklippt gräsmatta (riktigt fin, lite tung dock) och ett taggat Asarum värmde upp på bortalagets planhalva. Matchen blåstes igång och vilken jäkla start...Bromölla fick. 1-0 kom i minut två genom slarv från vår sida. Sämsta starten man kan få, var likadant när vi mötte Bromölla i träningsmatchen tidigare i år. Men alla matcher är 90 minuter långa och allt kan hända fram tills domaren blåser av matchen. Tyvärr får vi inte igång vårt spel alls i första halvlek. Vi slarvar lite för mycket i vårt passningsspel och uttnytjar inte dom chancerna som vi får till 100 %. Men tålamod är viktigt när man lirar boll och att hänga med huvudena är ingen mening. Vi försöker få igång i vårt spel och har några farliga chanser. Tiden tickade på och det var snart dags halvlek och jisses va gött det hade varit med 1-1 innan halvlek. Och så blev det också, Jennie klackar (snyggt) fram bollen till Frida Olsson som prickskjuter in bollen i mål två minuter innan halvlek. Underbart!!!! :D I andra halvlek tar vi tag i spelet mer och det blir lite bättre. Efter passningar på rätt fot, löpningar och överlämningar så kom äntligen ledningsmålet. Lisa placerar säkert bollen i bortre krysset. Lollo får göra några riktigt bra räddnigar i andra halvlek, mycket bra! Vi får en hörna i mitten av andra, Maja E  (ingen annan, sorry Maja ;))slår in den och Amalia når högst med pannan, MÅÅÅÅÅÅÅL 1-3! :D ps. jag fick detta snygga nickmål på BILD, såå jäkla nöjd!! De andra AIF-supportrarna tyckte att jag skulle bli fotograf istället, så bra va den! ;)
Vi spelar bättre och bättre och bromölla blir trötta. Med några minuter kvar så gör dock Bromölla 2-3 efter lite mesigt försvarspel av oss, tyvärr. Ingen höjdar match av oss, men vi jobbar för varandra och tillsammans och vi vinner matchen med 3-2. I slutändan är det alltid resultatet som gäller och vi är riktigt glada över tre poäng!! Gott är det !!!

Frida O gör sin första match från start i div 1 och den jäkeln gör även ett mål! två flugor i en smäll, fint är det! ;D
Matte har åkt på öroninflamation och hör ingenting och kunde tyvärr inte spela idag :( Krya på dig!
Domaren tog ett snack med Lisa, och satan va hon skrek, Lisa trillade nästan baklänges. Såg hiiiiimla roligt ut.
Idag var det inte bara fotboll som spelades, en hel del handboll blev det också...men det var ok
Amalia knuffade ner en Bromöllla-spelare, men domaren såg inte det (tur), efter matchen sa hon "jag blir så arg när jag inte kommer ifatt!!" hahaha härligt Amalia!
Jag agerade lite fotograf idag, var skitnöjd med mina bilder tills jag kom in på Bromöllas facebooksida och fick se deras bilder från matchen. Blev nästan ledsen, måste fixa bättre kamera....Tog några bilder från deras facebooksida bara för att lixom.
Det finns inget bättre än tre poäng!! Nästa helg är det återigen dags för en tuff match. Vi möter Stattena hemma på IP. Be there!

1-1 Genom Frida O :D
1-2 Lisa (så jäkla långt till planen från läktaren, zoomen räckte inte till...)
asså titta!!!! Ser ni Amalia in action??? här gör hon 1-3, så snyggt! ni får zoom in mer så ser ni bättre ;) haha