Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Seger

Kategori: Allmänt

SEGERTÅGET RULLAR VIDARE!!! I kvällens match mot Ljungby en härlig seger med 2-1! Resultatet speglar väl inte rikgit matchen,då vi kan göra många mål till framåt och Ljungby har inget att komma med i deras anfallsspel. Slå långboll på forward...de lyckas dock göra ett mål på oss efter lite slarv från vår sida. MEN nu till det roliga! Idag tycker jag att vi spelar bra fotboll nästan hela matchen, lite små svackor men vi löser dom ihop! Första halvlek har vi mest boll, målet var nära men vi lyckades inte få in den. Bra snack i halvlek med våra goa gubbar, Tomas och Rickard. Vi går ut och kör på och ett ledningsmål kommer snabbt genom vår duktiga Emma Nordahl. Hon dribblar av några spelare och slår in den säkert i mål, riktigt snyggt! Vi fortsatte att köra på och 2-0 kom ganska snabbt efter 1-0. Jojje skjuter ett skott (tror jag) målvakten räddar ut till sidan pch Jojje plockar upp sin egna retur, rundar målvakten och slår in den i mål!!! :D härligt!!
vi fortsätter att spela boll, Ljungby blir trötta och frustrerande och domaren fixk dela ut några gula...de gör 2-1 med en kvart kvar att spela. Vi krigar tillsammans de sista minuterna och vinner med 2-1!!!! SÅ UNDERBART TJEJER! Ni är grymma!

Extra kul idag är att jojje spelade sin första match i den blåa tröjan efter sju månader. Hon är hemma från USA och ska förhoppningsvis spela med oss hela sommaren :D ett mål i första matchen, bra start! :)

mindre kul är att Borras fick gå ut tidigt i första på grund av skada. hände något med hennes knä, ber till gudarna att det inte är något allvarligt!! Krya issa!!

ps. Blev kaos i bilen nyss. Elin A har tappat sin segertoffs...hon är förtvivlad och vet inhe om hon kommer att klara detta. kämpa Elin! Vi tror på dig!