Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hallllloj! :) 
 
Igår var det träning på IP.när vi körde till träningen var det solsken, när vi kom till IP var det grått och regnigt. Vi älskar när vädret skiftar så <3333
 
Vi körde igång måndagens träning med lite snack i klubbstugan om helgens matcherna. Det blev ju vinst för både div 1 och div 2, mycket bra! :) 
Tjejerna körde sedan igång med lite kvadde på
D-plan. Eftersom det hade regnat hela dagen som va planerna riktigt blöta så dom fick vila och vi fick flytta ner till konstgräset. de körde igång med en spelövning, Lollo hade mv-träning med Hjelmen. Efter lite snabbhet var det daga för smålagsspel. Efter en blöt träning så förtjänade alla en varmdusch. (Vi har nu bara dusch. Innan hade vi både dusch och bad i duschrummet. Men nu har dom äntligen rensat avloppet så vi slipper bada där inne. Vi är nöjda med bara dusch). 
 
Jag tränade inte idag, livet som bloggerska är inte lätt. Bloggen ville ha lite bilder från träningen så jag fick skippa träningen och ta bilder istället. Dom blev riktigt gråa och trista, jag borde anställa en riktigt fotograf istället ;) 
 
idag är det träning igen, lutar åt konstgräset idag också, vädret vill inte vara på vår sida asså...
Imorgon är det match för div 2 borta mot Ramdala kl 19,00!
ha det gott!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: