Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

Oj

Kategori: Allmänt

Oj! Vilket lag vi är! Det är inte ofta man går ifrån träningen utan att ha fått sig ett gott skratt! 

Idag inledde vi träningen, precis som vanligt, med uppvärmning och fortsatte med en passningsövning med fokus på medtagning. Det hela avslutade vi med spel 8 mot 8 på liten yta och tillslut även 10 mot 10 + en joker på samma yta. Det är inte lätt när det är trångt och ganska frustrerande när det står någon i vägen vart man än vänder sig men Anders tyckte i alla fall att vi gjorde bra ifrån oss. High five! (de var för övrigt väldigt dova efter uppvärmingen då de flesta hade dragit på sig vantar - det börjar bli kallt nu!!) 

Kallt var det dock bara vissa som tyckte, Vilma O drog av sig långbyxorna efter halva träningen och körde i shorts och även vår mest frusna lagkamrat Jojje undrade om hon kunde låna shorts av någon eftersom hon bara hade långbyxor med sig OBS; hon hade redan slitit av sig tjocktröjan och körde bara i underställ o tisha men behöll vantarna på! Viktigt att hålla öka ytterdelar varma - safety first! 

Borras har tagit det här med målvaktspositionen till nästa nivå - idag var hon med på målvaktsträningen under ledning av Hjelm och fortsatte sedan i målet under spelet. Lätt att underskatta lilla Issa i det stora målet men det vet vi alla att det är då man som presterar som bäst och det var inte många bollar som trillade in i Issas nät (inte i Hannas heller!) 

Efter träningen var Månsson DJ, det dansades och sjöngs bara som det kan göra i ett tjej-omklädningsrum till tonerna av Westlife <3 

Nu är det läggdags och lite skakar det allt i benen, det är inte helt smärtfritt att börja träna fotboll igen efter två års rehab... "What doesn't kill you makes you stronger" ja, jo det kanske är sant men just nu känns det nästan tvärt om "what kills you doesn't make you stronger". Kondisen och jag är INTE bästa vänner...... 

Puss och kram! #5


Kommentarer


Kommentera inlägget här: