Kategori: Allmänt

Vi är inne i oktober och det är måndag igen. Denna veckan ser inte likadan ut som alla andra har gjort den senaste tiden eftersom vi spelade vår sista seriematch för säsongen 2015 igår. Nu när matcherna är slut drar vi också ner på träningarna och kommer bara köra två ggr i veckan ett tag nu. Lite trist är det ju att vi inte kommer ses lika mycket nu på ett tag. Faktum är att jag nästan träffar tjejerna i laget mer än min egen familj så nu kanske man skulle passa på att hänga lite med dom istället ;)

Matchen då???
Jo den spelades mot Lörby, i strålande solsken, på IP. Det var svårt att tro att det var oktober hehe
Vi hade egentligen ingenting att spela för i denna matchen medan Lörby kunde säkra sitt fortsatta div.1 kontrakt på egen hand.
Matchen inleddes lite trevande av oss och Lörby inledde vassast genom en farlig målchans redan i minut två. I 6e minuten ger istället Gina oss ledningen, 1-0. Efter målet går vi ner oss lite och det ser ut som att vi tror att det ska lösa sig på egen hand och Lörby fortsätter trycka på. Men då slår Mathilda till! 2-0! Matchen rullar vidare och innan halvtid har vi hunnit utöka till 3-0 på straff (Mathilda säkert ribba in uppe vid krysset) efter att Maja ha blivit mackad och tagit en flygtur i straffområdet.
I andra halvlek tar vi tag i taktpinnen på ett helt annat sätt och rullar boll till varandra. Lörby hinner inte riktigt med i svängarna och vi gör både 4-0 (Gina) och 5-0 (Maja) innan matchen är slut. Väldigt starkt jobbat att gå vinnande ur striden när vi inte har något att spela för förutom en derbyvinst!
Superskönt att avsluta säsongen -15 med vinst! Vi firade med kanelbullar och saft som Anna Grüner hade bakat och bjöd på - det var ju faktiskt kanelbullens dag! Tusen tack!

Idag är det träning, den näst sista på naturgräs.... Vi ses ikväll la familja! <3