Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

16 dagar

Kategori: Allmänt

Jisses vilken bra fredag- solen skiner , fåglarna kvittrar, fredagsmusiken dunkar högt ut ur högtalarna och snart är det dags för fredagsmyset. Och bäst av allt är att det är den 1 april idag, vilket betyder att nedräkningen till seriepremiären 2016 startar. Om 16 dagar drar äntligen serien igång! Efter en lång, rolig och givande försäsong är vi nu otroligt taggade att kicka igång årets säsong :D 

Här på bloggen kommer ni kunna läsa om alla spelarna och tränarna fram tills serien startar. Vi kör en lära-känna-asarumsdamer-nedräkning-fram-till-seriestarten. 

Först ut är två bekanta ansikten- Sanniestone och Isak (hon säger att hon heter Emma, men hon är en Isak, har alltid varit och kommer alltid vara!) Båda tjejerna är födda -90, så de börjar bli rätt gamla nu och tillhör pensionärsgänget i laget. 

Sanna har sedan fem års ålder varit Asarum troget och Isak är inne på sin sjätte säsong i det blå stället. När de inte spelar fotboll så jobbar de båda två, Sanna jobbar som socionom och har ALLTID mycket att göra, Isak jobbar i ett kök på en förskola, kung på att laga mat. När de inte jobbar eller hänger på IP umgås de gärna med nära kära och "lever livet på en pinne"- citat Sanna. 

Jag vet en sak som Isak också gör som hon inte skrev, hon shoppar!!! Jag har haft turen att få se hennes garderob (walk in ofc) - OMG säger jag bara, kläder, skor och smycken överallt! Några plagg har fortfarande prislappen kvar... 

Jag frågade tjejerna vad de tycker har varit det bästa med försäsongen. Isak svarade att det bästa är att den snart är slut och att det är dags för seriepremiär och naturgräs.Vi ser slutet på den långa försäsongen!!! :D Sanna tycker det bästa har varit sammanhållningen i laget och den nya tränaren (Stefan "Steken" Ekstrand) som utvecklat/utvecklar oss hela tiden. Sammanfattningsvis en bra och rolig försäsong :D

Om Sanna får beskriva Isak med tre ord blir det såhär: Trevlig, glad och omtänksam. (Jag håller med till fullo!) Och Isak beskriver Sanna med tre ord såhär: pratglad,rolig och vimsig. (Håller med här också haha :) )

Såhär säger Isak om Sanna: styrkor på planen är hennes huvud (nickspelet), att göra sig spelbar och farten! och så är hon duktig på att ramla på planen...Isaks styrkor utanför planen är, enligt Sanna, att hon är en lite sångfågel och kan sjunga riktigt bra. (Jasså Isak, stämmer det?) Sanna tror även att Isak är rätt smart...och tillsist så är hon alltid mer eller mindre glad. :)

Sannas styrkor på planen enligt Isak är hennes kämparglöd, tillslag m.m. Utanför planen får hon alltid alla oss i laget att skratta.

 Vem av er hade vunnit om ni hade möts i en riktig dance battle? 
Isak: Jag lätt!!!
Sanna: Me and myself and I! 
Bra att dem tror på sig själva, hade varit riktigt kul att se! :D 
Både Sanna och Isak är grymt taggade inför säsongen 2016, nu kör vi!! Ha det gött! #21

Kommentarer

  • Stefan säger:

    Rolig presentation:)
    En riktig spetskvalitet att ramla bra, ha ha!

    2016-04-02 | 23:11:10

Kommentera inlägget här: