Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

3

Kategori: Allmänt

Äntligen torsdag och en dag närmare seriepremiären!!!
Mycket tjat om premiären från min sida men det är ju det här vi har kämpat för hela försäsongen!!! Det ska bli så kul att få börja spela matcher på "riktigt" igen :D :D :D :D
 
Idag ska ni få lära känna två unga duktiga spelare - Vilma Holm och Lie Johnsson! :D
 
Vilm är lagets Vilma. Dom andra Vilmorna heter Grüner och Ohny, så Vilma Holm får bli Vilma! Peeerfekt! Vilma fyller 16 år till sommaren och är en liten fotbollsnörd, när hon själv inte spelar fotboll kollar hon gärna på fotboll, helst nere på Strandvallen. Ja ni hör ju, det finns inte mycket tid över för denna 16-åringen, fotboll är livet! Vilma är en egen produkt, hon började i klubben när hon var sju år, så hon har några säsonger bakom sig.
 
Vad är det bästa med att spela i AIF?
- Att vi har en härlig stämning i laget med mycket skratt på träningarna samtidigt som det är bra tempo o hög kvalitet. Sen eftersom jag bara har spelat här i AIF så är det ju lite en hemmakänsla när man kommer upp till IP.
 
Vad tycker du om årets tränarteam?
- Det är en härlig grupp gubbar som drar mycket skämt även om det oftast är de själva som skrattar mest åt dem. (Hahaha håller med!!!)
 
Vad har du för egna mål med 2016?
- Att göra inhopp o få så mycket speltid som möjligt i division1-laget.
 
Säg tre bra egenskaper som Lie har på och utanför planen:
- Utanför planen är Lie rolig, omtänksam o smart. På planen är hon positiv, bra skott och envis.
 
Om du fick chansen att flytta till ett annat land, vilket skulle det bli?
- Jag har alltid varit väldigt intresserad av geografi o gillar många länder men Frankrike är nog en liten favorit, mest för att språket låter så härligt. Sen finns det ju bra både herr- o damfotboll där. (En sak som ni inte vet om Vilma ,som vi fick lära oss på teambuildingsdagen är att hon kan alla huvudstäderna som finns i Afrika - SJUKT!)
 
Näst på tur - LIE! 
Lie är vår moppetjej som vi ofta ser glida in på IP (det är nog till och med en motorcross hon kör, förlåt Lie, jag kan inget sånt! :( ). I tisdags när hon kom ner i omklädningsrummet kom hon i bara shorts och tröja och Nordahl utbrister "har du kört hit sån där!?!?!", Lie lugnade ner oss snabbt och sa att hon hade åkt bil till IP. ;)  
Lie är 17 år, hon gillar också att kolla på fotboll när hon själv inte spelar. Hon kollar helst live, hon älskar trycket och känslan på arenorna. Hon kollar även mycket fotboll på TV. Annars har hon ett stort intresse för träning i allmänhet, hon tränar även brottning och det har hon gjort i ca. 7 år. (Lie är ingen man vill hamna i brottningsmatch med alltså...). När hon inte spelar fotboll, kollar på fotboll eller tränar brottning umgås hon gärna med vänner och familj och hitta på saker. Att lära känna nya människor är något som hon tycker är väldigt roligt :) 
Lie kom till AIF 2012, innan dess har hon spelat i Svängsta IF och Mörrums GOIS.
 
 Vad är det bästa med att spela i AIF? 
- Att man verkligen känner att man utvecklas och att träningarna är i ett bra tempo. Det är så bra sammanhållning i laget också. Det är extra roligt att komma till träningarna då det alltid är skratt och glädje. Det bidrar då att alla gör sitt bästa och då blir det bra kvalité på träningarna och man höjer varandra.
 
Vad tycker du om årets tränarteam?
- De är ett härligt gäng som brinner för fotboll och som bidrar mycket positivt till laget. Roliga är de också och bjuder verkligen på sig vilket är väldigt roligt.
 
Vad har du för egna mål med 2016?
- Att få så mycket speltid i div2 som möjligt och även göra bra inhopp i div1.

Säg tre bra saker om Vilma, på och utanför planen:
- Utanför planen är Vilma väldigt omtänksam, hjälpsam och rolig!
På plan är Vilma en riktig fighter, snabb och positiv.
 
Om du skulle få chansen att flytta till ett annat land, vilket och varför?
- Oj det var svårt, finns så många länder! Men kanske England särskilt för fotbollen eller likaså Spanien. Sen gillar jag ju också Dubai för värmen och staden isig. Haha ja som sagt svårt att välja, finns ju så många. :)
 
 Vilma & Lie :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: