Asarumsdamer

The future belongs to those who believe in their dreams and goals

15/2

Kategori: Allmänt

Måndag morgon och segern i helgen smakar fortfarande bra..
 
Mitten av februari är här och trots snön som kom i lördags känns det som att våren och seriepremiären närmar sig med stormsteg! 
 
Hittills har vi hunnit spela fyra träningsmatcher. Tre vinster och en förlust! 
Första matchen i år spelades redan i slutet av januari nere i Bromölla på deras uppvärmda konstgräsplan. Matchen slutade med en 3-0 seger efter mål av Matte x 2 och Jennie. 
 
Nummer två och tre i ledet spelades mot seriekonkurrenten i div.1 Lörby. Två matcher, två dagar, två mixade lag och två olika resultat. Fredagsmatchen slutade med vinst, 4-1, medan lördagsmatchen tyvärr blev en förlust med 6-1 (tur att man lär sig en himla massa av sånt också!) 
 
I helgen spelades då match nummer fyra, även den mot en seriekonkurrent - KFF! 
Foto: Marcus Palmgren
En match som AIF inledde på bästa sätt och efter tio minuter ledde vi med 2-0. En bra match med högt tempo från vår sida och ett tätt försvarsspel över hela banan. Vi stressade KFF till misstag och lät dem aldrig komma till några farligheter (även om publiken frös tror jag att Hanna i mål frös mest, hon hade inte mycket att göra ;). Framåt hade vi många bra kombinationer och slutresultatet skrevs till 5-0! En komfortabel seger som BLT skrev i dagens tidning. 
 
 
Nu ska jag fortsätta att ladda upp inför kvällens styrketräning i Swinget! 

Xoxo #5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: