The future belongs to those who believe in their dreams and goals

AIF-LB07

Kategori: Allmänt

Bilen gick från Ronneby vid 17 igår. Ett kortare stopp i Bräkne-Hoby för att vänta på Wilma G (nervositetstoabesök, vet precis hur det är) och vidare mot samlingen 17.30 på IP.

Ombytta och klara till 17.45, en kortare genomgång i klubbstugan och sedan uppvärmning. O lite till uppvärmning, o så lite till.. Domarna dök inte upp.. typiskt, pinsamt... Vi samlar ihop ett eget domarteam - HD Tomas Nilsson, AD Per-Olof Jönsson & Jonas Hjelm och kör igång matchen!

LB07 slutade på en fjärdeplats i Elitettan 2015 efter att ha legat på en andraplats länge och haft goda chanser till avancemang mot allsvenskan. Det märktes i spelet. LB07 drev upp ett högt tempo och hade bra rörelse på samtliga spelare men försvarsspelet vi har tränat på börjar sätta sig. Trots ett bra spel kom de inte till så många farliga avslut i första halvlek och Hanna gjorde en superräddning. Istället var det vi som tog ledningen. 1-0, 2-0, 3-0 och 4-0! Ett bra försvar och ett effektivt anfallsspel. I slutet av andra halvlek kan LB07 göra 4-1 och 4-2 (straff) men närmre än så kommer de inte.
Hade matchen avgjorts i bollinnehav hade vi inte vunnit men det är målen som räknas!
 "-Det var ett bra test på vårt försvarsspel. De skapade chanser och hade mer boll, men vi har fina kvaliteter i vårt anfallsspel." S.E

En bra laginsats där vi kämpar för varandra!