Lördag eftermiddag och bilen gick mot IP för andra gången på mindre än 24h. (Wilma G i tid ;)

Lie, Elin J, Vilma O, Wilma G
Emma I, Matilda B, Fia, Vanessa
Emma B, Yasse
Avb: Sanna S, Vilma H, Hanna A & Moa M.

Matchstart var satt till 15.00 och vi var uppvärmda och klara till dess men återigen syntes ingen domare till?!?!
I fredags var det inte några domare bokade och i lördags hade de åkt till Kristianstad! Pinsamt och irriterande IGEN.
Denna gång var det Nättrabys tränare som tog på sig rollen som HD och matchen kunde börja strax efter 15.

Vi inleder matchen helt okej men under första halvlek får vi inte riktigt till vårt spel. Mestadels av tiden befinner vi oss på vår planhalva men Nättraby kommer aldrig till några riktigt farliga avslut. Andra halvlek är betydligt bättre. Vi rullar boll till varandra och hjälps åt i anfallsspelet. Matchen slutar 3-2 efter mål av Fia (straff), Emma B och Vilma H.